Програма управління ветеринарними клініками
3 користувачів
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 1
Програма управління ветеринарними клініками
Я вже кілька місяців шукаю ефективну програму для автоматизації нашої клініки. Справа в тому, що наша клініка розширюється, і я зіштовхнулася з необхідністю краще організувати робочий процес та облік. Це включає записи клієнтів, лікувальні картки, облік ліків, фінансові операції та звітність. Мені потрібна система, яка була б проста в користуванні, але при цьому мала б розширені можливості для звітності та аналізу даних. Чи можете ви порекомендувати щось перевірене і надійне? Як ви обирали програму для вашої клініки?
валентина- К-ть повідомлень : 15
Re: Програма управління ветеринарними клініками
На сьогоднішній день краще всього відразу брати платну програму
Edvard- К-ть повідомлень : 36
Re: Програма управління ветеринарними клініками
З огляду на ваші потреби, я б рекомендував розглянути програму ENOTE https://enote.vet/ , яка є спеціалізованою системою для ветеринарних клінік. ENOTE включає все необхідне для ефективного обліку і управління клінікою: від ведення карток пацієнтів і запису візитів до контролю запасів медикаментів і автоматизації звітності. Окрім того, система має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і вбудовані аналітичні інструменти, які допомагають у прийнятті управлінських рішень. Завдяки гнучкості налаштувань, ENOTE може бути адаптована до конкретних потреб вашої клініки, незалежно від її розміру або спеціалізації. Варто також зазначити, що ENOTE постійно оновлюється, а це значить, що ви завжди матимете доступ до найновіших функцій і безпеки.
Лермик- К-ть повідомлень : 49
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
|
|