Про кактуси
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Оформлення інтер'єру в японському стилі

2 користувачів

Перейти донизу

Оформлення інтер'єру в японському стилі Empty Оформлення інтер'єру в японському стилі

Повідомлення автор dimonk Пт Вер 06, 2024 4:17 am

Мене цікавить оформлення інтер'єру в японському стилі для нового будинку, але я не знаю, де шукати студії дизайну та архітектури, які можуть реалізувати таку концепцію. Як можна перевірити репутацію студії і її досвід в проектуванні інтер'єрів у японському стилі? Які елементи японського дизайну найважливіші, і як їх правильно впроваджувати, щоб створити справжню атмосферу спокою і гармонії?

dimonk

К-ть повідомлень : 52

Повернутися до початку Перейти донизу

Оформлення інтер'єру в японському стилі Empty Re: Оформлення інтер'єру в японському стилі

Повідомлення автор Лермик Сб Вер 07, 2024 12:02 am

Студія MAKHNO є для мене прикладом того, як сучасний дизайн може бути глибоко вкорінений у традиціях та природі. Їхній проєкт будинок у японському стилі Kyoto house — це поєднання східної мудрості з сучасними рішеннями. Унікальні матеріали, натуральні текстури та автентичні техніки створюють відчуття гармонії та спокою. Такий підхід до архітектури та дизайну робить MAKHNO однією з найкращих студій у цій сфері. Комплексний підхід до роботи, починаючи від планування простору і до найдрібніших деталей інтер'єру, залишає незабутнє враження. Рекомендую співпрацювати з ними всім, хто прагне створити унікальний простір.

Лермик

К-ть повідомлень : 56

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі