Про кактуси
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

информация о бизнесменах

3 користувачів

Перейти донизу

информация о бизнесменах Empty информация о бизнесменах

Повідомлення автор gehaj Пт Вер 13, 2024 2:53 am

Привет! Хочу больше узнать о предпринимателях Украины, которые ведут успешный бизнес и активно помогают стране. Где вы обычно ищете такие материалы?

gehaj

К-ть повідомлень : 27

Повернутися до початку Перейти донизу

информация о бизнесменах Empty Re: информация о бизнесменах

Повідомлення автор dimonk Пт Вер 13, 2024 4:20 am

Я всегда интересовался бизнесом, но когда прочитал о Феликсе Чертоке https://thepage.ua/dossier/chertok-feliks понял, что есть люди, которые делают это на другом уровне. Он не только успешный предприниматель, но и очень умный человек, который ценит открытое общение и умных людей в своей команде. Еще у него классные цитаты про успех и предпринимательство — прям то, что нужно для мотивации. Ну и, конечно, его участие в помощи армии только подтверждает, что он не просто бизнесмен, а человек с сердцем и убеждениями. Советую всем узнать больше про него!

dimonk

К-ть повідомлень : 52

Повідомлення автор Angel Ср Жовт 16, 2024 9:54 pm

Завжди приємно, коли можна поспілкуватися щодо новин, адже зараз це дуже важливо, тим паче з урахуванням того, що новини стали займати більшу частину нашого життя. Можу з повною впевненістю сказати, що саме завдяки якісному новинному порталу зараз можна бути в курсі всіх подій. Саме тому я читаю новини локальні та глоабльні, бо саме так можна дізнаватися більше, що зіграє ключову роль. Так нещодавно, я прочитав доволі таки цікаву статтю, де йшлося про те, у якому форматі працюватимуть школи регіону, що дуже актуально, тим паче з урахуванням нашого сьогодення. Я дуже вдячний за таку інформацію, та загалом вдячний за їх працю, адже саме цей інформаційний портал дає мені змогу завжди перебувати в інформаційному просторі та більш об'єктивно оцінювати події. Таким чином, я завжди знаю, що відбувається локально, але так само не забуваю стежити за глобальними новинами, які відкривають ширшу картину того, що відбувається.

Angel

К-ть повідомлень : 15

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі