Про кактуси
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Обрати тканину

2 користувачів

Перейти донизу

Обрати тканину Empty Обрати тканину

Повідомлення автор dimonk Ср Вер 18, 2024 11:13 am

Добрий день! Яка тканина найкраще підходить для весільної сукні в залежності від сезону? І де в Україні є надійні магазини або ательє, де можна придбати тканини для весільних суконь?

dimonk

К-ть повідомлень : 52

Повернутися до початку Перейти донизу

Обрати тканину Empty Re: Обрати тканину

Повідомлення автор Лермик Нд Вер 22, 2024 1:35 am

Магазин тканин для весільних суконь "Wedding Style" став для мене справжнім відкриттям. Моя сестра рекомендувала цей магазин, коли я почала шукати тканину для сукні https://wed-style.com.ua/ua/shop/ І не дарма! Тут дійсно величезний вибір тканин на будь-який смак – шифон, атлас, мереживо, тюль – все це можна знайти за дуже привабливими цінами. Особливо приємно здивувала вартість – від 20 гривень за метр, що дуже доступно навіть для бюджетних покупців. Крім того, магазин пропонує високоякісні матеріали, і це одразу відчувається при першому дотику. Сервіс також на висоті – консультанти завжди готові допомогти з вибором і надати рекомендації щодо модних тенденцій. Я вже порекомендувала "Wedding Style" своїм подругам і точно повернусь сюди знову.

Лермик

К-ть повідомлень : 56

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі