Весільна сукня
4 користувачів
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 1
Весільна сукня
Як знайти унікальну весільну сукню, яка відрізняється від стандартних моделей? Чи є салони в Києві, які пропонують ексклюзивні варіанти або індивідуальне пошиття?
dimonk- К-ть повідомлень : 52
Re: Весільна сукня
У Laura Style знають, як зробити наречену щасливою! Купити весільну сукню в Києві мені порадила подруга, і я зовсім не пошкодувала. Після кількох примірок я знайшла ідеальну сукню з ніжного мережива, яке виглядало дуже елегантно. Особливу увагу звернула на те, як тканина лягає на фігуру, і порадила всім звертати увагу на це при виборі. Консультанти дійсно професіонали, які знають, що саме підкреслить вашу індивідуальність.
Лермик- К-ть повідомлень : 56
Привіт усім! Потрібна порада, де купити тканини онлайн. Хочу щось яскраве і якісне для весілля пошити. Кому що подобається?
nejolay- К-ть повідомлень : 13
Я б порадив звернутись до "Текстиль Контакт" https://tk.ua/ua/ Вони пропонують неймовірний вибір тканин різних кольорів і текстур. Коли обираєш, не забудь прикинути, як матеріал буде виглядати в готовому виробі. А ще важливо звернути увагу на відгуки, особливо на описи: чим більше інформації, тим краще. Мені завжди приємно шити з їх матеріалів, вони якісні й гарні!
Mike- К-ть повідомлень : 20
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі