Хто може розробити сайт
3 користувачів
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 1
Хто може розробити сайт
Мене цікавить одне питання, на яке не можу знайти однозначної відповіді. Хто ж насправді може розробити сайт? Чи достатньо мати базові знання у програмуванні, чи потрібно бути професійним веб-розробником? Чи можуть це зробити фрілансери, або ж тільки великі компанії? Як щодо стартапів, чи може якась команда з обмеженим досвідом? Зіткнувся з цим питанням, коли шукав, як оптимізувати свій проект в інтернеті.
Лермик- К-ть повідомлень : 56
Re: Хто може розробити сайт
Розробити сайт насправді може досить багато людей, проте важливо розуміти, що не кожен зможе зробити це якісно. Коли мова йде про створення веб-ресурсу, важливо враховувати безліч факторів, як-от дизайну, функціональності та, звісно ж, юзабіліті. Якщо ти серйозно налаштований на те, щоб запустити свій сайт, я б радив звернутися до професіоналів. Зокрема, компанія Dept спеціалізується на розробці сайтів та їхній підтримці, деталі тут . Вони мають великий досвід у цій галузі та можуть забезпечити високоякісний результат, враховуючи всі твої вимоги та побажання. Плюс, з ними працюють не лише програмісти, а й дизайнери та маркетологи, що дозволяє створити комплексний продукт.
Lera- К-ть повідомлень : 5
Re: Хто може розробити сайт
Говорячи про новини, я одразу хочу відзначити їхню важливість у нашому повсякденному житті, адже саме завдяки якісним новинам ми можемо без проблем дізнаватися про нові факти та події, які загалом впливають на наше життя.Саме відштовхуючись від цього, я почав використовувати якісний новинний портал smallpcgames.com, який публікує просто фантастичної якості статті.Завдяки ним, я нещодавно прочитав просто неймовірну статтю, де йшлося про реліз S.T.A.L.K.E.R. 2 у листопаді, що досить таки сильно сколихнуло всю ігрову спільноту. Така легендарна гра нарешті отримає таке довгоочікуване продовження, це дуже круто і, я дякую за цю інформацію.Та й взагалі, якщо брати весь інформаційний простір, то саме завдяки ним, я тепер завжди можу бути в курсі подій.
Angel- К-ть повідомлень : 15
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі