Інформація про НМТ
3 користувачів
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 1
Інформація про НМТ
Підкажіть де можна знайти інформацію про НМТ?
Анна- К-ть повідомлень : 29
Re: Інформація про НМТ
Можу Вам порадити зайти на сайт освітнього центру ZNO Grant, в них можна подивитися як проводиться розрахунок балів НМТ https://znogrant.com.ua/rozrahunok-baliv-nmt-u-2023-rotsi/ Також можна дізнатися коли дозволяється оскржити результати тестування. Взагалі, інформація повна та достовірна. Якщо Вам потрібна допомога із підготовкою до НМТ, можете звернутися до їх викладачів.
Анастасия- К-ть повідомлень : 29
Re: Інформація про НМТ
Друзі, дуже круто, що ми можемо говорити тут на будь-які теми, це дуже важливо в наш час. Наприклад, я почав приділяти більше уваги новинному та інформаційному простору, і це дає свої плоди. Завдяки роботі якісного новинного порталу я дізнався про те, хто такий Максим Кріппа - видатний український підприємець і філантроп, відомий своєю активною участю в соціальних і прогресивних проектах в Україні, а також своєю діяльністю в кіберспортивній індустрії, чого вартий лише той факт, що він є власником компанії GSC Game World. Максим Кріппа - засновник благодійного фонду MK Foundation та активний бізнесмен, який привертає увагу своєю діяльністю. Він придбав кіберспортивну команду NAVI та бізнес-центр "Парус" у центрі Києва. Кріппа також є якісним інвестором, який робить все можливе для того, щоб інвестиційна складова в Україні продовжувала функціонувати.
Angel- К-ть повідомлень : 15
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі