Про кактуси
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Музика

+4
Борман
Hauptmann
Karmelita
SPY
8 користувачів

Сторінка 1 з 2 1, 2  Наступний

Перейти донизу

Музика Empty Музика

Повідомлення автор SPY Пн Жовт 19, 2009 5:49 am

Пропоную писати в цій темі що ви слухаєте, публікувати посилання на музику, писати новинки, обговорювати альбоми гурти, одним словом все що стосується музики Посмішка
SPY
SPY
Admin

К-ть повідомлень : 294

Повернутися до початку Перейти донизу

Музика Empty Re: Музика

Повідомлення автор SPY Пн Жовт 19, 2009 6:01 am

Музика Pologinsky
Сашко Положинський, лідер гурту "Тартак"

ПРИВІТ!

Дякую, що завітали!

Оце моя особиста сторінка і сьогодні я розпочинаю її роботу представленням першої пісні свого сольного проекту, який матиме просту та багатозначну назву – СП. Однак, початок існування цього проекту ніяк не означає, що я збираюся закинути гурт “Тартак”, який заснував 13 років тому. Абсолютно ні! Просто тут будуть трошки інакші пісні – зовсім трошки…

Ви можете цю пісню послухати, ви можете її вільно скачати, і я щиро сподіваюся, що вона вам сподобається. В такому випадку я дуже прошу її максимально розповсюдити – розішліть її своїм друзям або дайте їм посилання на цю сторінку і нехай вони самі вирішують, чи воно їм потрібно. В кожному разі, я дуже розраховую на вашу підтримку, бо дуже мала ймовірність того, що саме цю пісню прокрутять по радіо…

Отож, пані та панове, дозвольте вам представити – СП “Виберіть Мене”!

Вирішив власне життя привести до ладу -
Буду балотуватися в президентську владу.
А чом би й ні? Кожному дорога відкрита
До, так би мовити, державного корита.
Мої руки нічого не крали, тіло моє не сиділо,
А якщо і сиділо, то яке кому діло?
Назбираю грошей, куплю індульгенцію -
І запишуся до еліти, богеми чи інтелігенції.
Вивчу гарну промову, відрепетирую міміку,
У власну риторику вплету критику та лірику.
Говоритиму про народ, про владу, про Україну-неньку,
Тим часом підберу собі костюмчик гарненький.
Народу все одно – кандидати порожні чи повні,
Важливо не те, що всередині, а те, що зовні.
Очі мої – чисті й невинні, обличчя – просте,
От тільки шкода, що коса не росте…

Громадяни України, користуйтесь моментом -
Виберіть мене своїм Президентом!
А щоб уберегтися від верховної зради,
Дозвольте мені узурпувати владу…

Для початку знайду собі олігарха –
Нехай профінансує майбутнього монарха.
Найму консультантом якогось закордонного вар’ята
І почну боротьбу за прихильність електорату.
Бідним пообіцяю, що зроблю всіх багатими,
Багатим поклянусь, що їх не чіпатиму.
І під прапором помаранчево-червоно-біло-синім
Відправлюся у тривале турне по країні.
На Сході розповідатиму, що западенці – фашисти,
Захід переконаю, що всі східняки – комуністи.
А коли Схід та Захід зіштовхну лобами,
Зганяю на поклон до бараку Обами.
Зовнішня політика нескладна, по суті,
Тому зганяю на поклон ще й до Мєдвєдєва і Путіна.
Коротше, ні ідеї, ні ідеології,
А бруд і брехню назву політтехнологіями…

Передвиборчу кампанію проведу максимально серйозно
За мене проголосують майже одноголосно!
Служитиму народу вірою і правдою,
А відповідальність ділитиму між Кабміном та Радою.
Все накра… зароблене запишу на маму,
А маму, про всяк випадок, відправлю в Панаму.
Всю рідню забезпечу, всім друзям віддячу,
Ну й собі зароблю – на пенсію і дачу…

Завантажити MP3
Офіційний сайт-блог

Останній раз редагувалося: SPY (Вт Жовт 20, 2009 5:00 am), всього регувалося 1 раз(-и)
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Karmelita Пн Жовт 19, 2009 7:51 am

100% буду голосувати з нього!!!
Karmelita
Karmelita

К-ть повідомлень : 181

Повідомлення автор SPY Пн Жовт 19, 2009 8:27 am

ну-ну... А якщо не знайдеш його в списку? Між іншим невже людина, яка не прагне бути політиком, буде тратити 300 штук американських президентів на те щоб взяти участь у виборах, а скільки ще на рекламу тре?! Тут однією піснею і не справишся... А ось проект у нього хороший - пісенька сподобалась - чекаю розвитку СППосмішка
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Hauptmann Вт Жовт 20, 2009 4:10 am

А цю пісеньку мож десь качнути , аби послухати , а не прочитати?
Hauptmann
Hauptmann

К-ть повідомлень : 128

Повідомлення автор SPY Вт Жовт 20, 2009 4:55 am

Oberführer пише:А цю пісеньку мож десь качнути , аби послухати , а не прочитати?
та йой! там жи є лінк, під текстом, між іншим прямий, не треба всяких абмінників, каптч етс...
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Hauptmann Вт Жовт 20, 2009 6:12 am

Прошу пардону , не видів.... Соромиться
Hauptmann
Hauptmann

Повідомлення автор SPY Вт Жовт 20, 2009 7:10 am

Нічого страшного! Wink як пісня? як слова? Дуже щасливий
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Hauptmann Вт Жовт 20, 2009 7:28 am

Сумна пісня... тобто все ,до останнього слова ,правда....
Hauptmann
Hauptmann

Повідомлення автор SPY Вт Жовт 20, 2009 8:13 am

ну шо правда - то сумно, але подано в гарному ракурсі Дуже щасливий
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Karmelita Пн Жовт 26, 2009 8:17 am

а шо тут тре писати???
любе, шо подобаєься???
Karmelita
Karmelita

Повідомлення автор Борман Пн Жовт 26, 2009 9:14 am

та любе - лиш про музику Посмішка
Борман
Борман
Admin

К-ть повідомлень : 215

Повідомлення автор Karmelita Пн Жовт 26, 2009 10:09 am

Окі

Представляю вам любов всього мого життя!!!

Музика 1186045381_1185996435_reviens
Музика Garou_edition_dualdisc_columbia

Гару (Garou) — франко-канадский музыкант,певец и актёр. Настоящее имя — Пьер Гаран (Pierre Garand), Широкую известность приобрел после того, как сыграл роль Квазимодо в мюзикле «Notre-Dame de Paris» («Нотр-Дам де Пари») в 1998 году. Гару родился в городе Шербрук в провинции Квебек 26 июня 1972-го года, восемью годами позже, чем его старшая сестра Мариса, в армянской семье. Он рос в доме, где всегда звучала музыка. Когда ему исполнилось три года, родители стали замечать, что их ребенок очень музыкален. Его бабушка как-то взяла маленького Пьера на руки и тихо сказала: «Когда-нибудь этот голос заставит плакать не одно женское сердце!» И она оказалась права.
Музика Garou
Дискография
Piece of My Soul (2008)
Garou (2006)
Reviens (2003)
Seul… avec vous
Seul (2000)

офіційний веб-сайт

Останній раз редагувалося: Hutsulka (Вт Жовт 27, 2009 3:14 am), всього регувалося 2 раз(-и)
Karmelita
Karmelita

Повідомлення автор SPY Пн Жовт 26, 2009 12:24 pm

Hutsulka пише:«Когда-нибудь этот голос заставит плакать не одно женское сердце!»
Гуцулка, твоє серце одно із них? То що я тебе підколюю, щодо нього - не зважай, співає він прикольно...

Не можу не написати про дівчину, на чию музику, мене підсадила Гуцулка, отже:

Dido

Музика 22

Да́йдо Флориа́н Клу де Буневиа́ль А́рмстронг, (фр., англ. Dido Florian Cloud de Bounevialle Armstrong) (род. 25 декабря 1971 в Лондоне) — британская поп-певица, выступающая под своим настоящим именем Dido (так пишется латинскими буквами имя Дидоны — мифической царицы-основательницы Карфагена, прославленной в «Энеиде» Вергилия)

Дайдо наполовину француженка. Её мать Клэр, литературный агент, а в свободное время поэтесса, — француженка, а отец Уильям Армстронг, книгоиздатель, — ирландец. Родители дали ей при крещении имя Флориан, но в семейном кругу называли Дайдо, и она была не в восторге от этого, тем более Флориан — это немецкое мужское имя. По вероисповеданию Дайдо католичка. В возрасте шести лет она посещала Гилдхолльскую школу музыки в Лондоне. К десяти годам она уже владела фортепьяно, скрипкой и рекордером (деревянная флейта). Кстати, эту флейту малышка Фло, по собственному признанию, однажды украла из школы.

Дайдо начинала свою карьеру в качестве приглашенной певицы в группе «Faithless», в которой участвует её брат Ролло Армстронг. Два альбома «Faithless», записанных с участием Дайдо, — 'Reverence' и 'Sunday 8pm' — стали платиновыми. Мировая слава пришла к ней после того, как в 2001 году американский рэппер Эминем (Eminem) использовал куплет её песни «Thank You» из альбома «No Angel» для своей песни «Stan». Более того, Дайдо участвовала в клипе на эту песню, сыграв в нём роль подруги Стэна. Альбом «No Angel» стал самым продаваемым альбомом Великобритании в 2001 году. Её второй альбом «Life for Rent» вышел в конце 2003 года.

Карьера Дайдо началась в 1997 году, когда на кассетах был записан её первый альбом, «The Highbury Fields»(сразу приходит на ум стадион Хайберри , ФК Арсенал) по контракту с Clive Davis из Arista Record. В апреле 1997 года был записан саундтрек к фильму Sliding Doors с её песней «Thank you». Позже эта же песня была использована американской компанией HBO в фильме "If These Walls Could Talk 2".

В 1999 году песня «Here With Me» попадает в заставку телесериала «Roswell». В июне того же года был выпущен её первый диск — «No Angel», который был замечен лондонской прессой. В мае 2000 года Эминем выпустил альбом «The Marshall Mathers LP», позже ставший 8х платиновым. Альбом, и в частности, песня «Stan», в которой был использован куплет песни «Thank you», обсуждались мировой прессой, и она просто не могла остаться незамеченной. В интервью MTV Дайдо говорила о сотрудничестве: «Однажды я получила это письмо моей мечты. Они писали: „Нам понравился твой альбом, и мы взяли одну из песен для сэмпла. Надеемся, ты не обидишься и тебе понравится эта песня“. Позже они прислали мне эту песню, и, когда я её прослушала в гостинице, я только подумала: „Это замечательная песня“».

Многие радиостанции стали передавать песню «Here With Me», так что альбом Эминема, вызвавший много споров, помог Дайдо стать всемирно известной. К ноябрю её альбом стал платиновым. Она приняла участие в туре Стинга по Великобритании. Второго декабря 2000 года была выпущена отдельным синглом песня Эминема «Stan», та самая, в которой был использован сэмпл песни Дайдо. Этот сингл и участие в съёмках клипа принесли певице ещё большую известность, и уже в январе её альбом становится дважды платиновым. Песня «Thank you» была выпущена в виде сингла.

В феврале 2001 Дайдо была номинирована на Brit Awards как одна из лучших британских певиц. В марте её альбом становится уже трижды платиновым, а к июлю — уже четырежды платиновым. В августе 2001, после того, как было закончено её турне по Северной Америке, Дайдо приступила к работе над новым альбомом «Life for Rent». Песню «Life for Rent» она написала после временного выздоровления её отца.

Британские критики назвали его наиболее ярким возвращением 2003 года. Новый диск певица написала в соавторстве со своим братом Ролло, участником «Faithless», и с Риком Ноулсом, работавшим с Мадонной. «White Flag» — первый сингл альбома. Дайдо считает, что именно первая песня представляет весь альбом.

Музика 30

Некоторые факты
  • Трек Дайдо «Here with Me» был использован в саундтреке к фильму Реальная любовь.
    Дайдо училась в университете на юриста, но так и не окончила его, потому что её пригласили в тур с группой «Faithless».
  • Правое крыло Британской национальной партии цитировало строки песен «White Flag» и «This Land Is Mine» на своём веб-сайте, приписывая им националистическую окраску (превосходство людей с белым цветом кожи). Впоследствии они были вынуждены отказаться от этой практики, поскольку Дайдо не желала приписывать себя ни к одному из общественных объединений.
  • Вместе со шведским композитором Максом Мартином Дайдо была соавтором песни Бритни Спирс «I’m Not A Girl, Not Yet A Woman» из альбома «Britney» 2001 года. Песня также вошла в фильм «Перекрёстки» и была отмечена «наградой» церемонии Razzie в номинации «Худшая оригинальная песня».
  • В доме Дайдо и Ролло не было телевизора, поскольку их мать не верила телевидению.
  • Дайдо — большой футбольный болельщик, она болеет за «Arsenal F.C.». Рэй Парлор (Ray Parlour) один из её любимых игроков.
  • Дайдо признаёт, что в детстве любила играть в «Монополию».
  • Второй альбом Дайдо «Life For Rent» содержит скрытую песню «Closer», которая следует за финальной песней «See the Sun» после двухминутной паузы.
  • Альбом «Life For Rent» против желания Дайдо был защищён от копирования технологией «Copy Control» в Великобритании, Австралии и некоторых странах Европы.

Музика 136

Дискографія
  1. No Angel (1999)
  2. 12'' LP Singles (2002)
  3. Take My Hand Remixes (2002)
  4. Life For Rent (2003)
  5. Rarities & B-Sides (feat. Faithless) (2007-2008)
  6. Safe Trip Home (Deluxe Edition) (2008)

Офіційний сайт (Там можна прослухати багато її пісень і переглянути кліпи)
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Karmelita Вт Жовт 27, 2009 3:16 am

теж дуже люблю Дайдо
талановита дівчина
Karmelita
Karmelita

Повідомлення автор SPY Вт Жовт 27, 2009 3:25 am

Hutsulka пише:теж дуже люблю Дайдо
талановита дівчина
угу Посмішка
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Simple Нд Січ 31, 2010 4:19 am

Вчора мала можливість послухати та переглянути музичний проект Святослава Вакарчука "Вночі"
http://www.vnochi.com/ua
http://nnm.ru/blogs/ivan_s3m/svyatoslav_vakarchuk_okean_elzy_vnoch/
українська музика в джазовому стилі, звучить досить оригінально
Simple
Simple

К-ть повідомлень : 23

Повідомлення автор Hauptmann Нд Січ 31, 2010 7:26 am

паскудний запис.. не мож оцінити....Океан Ельзи мені подобаєть.. але тут пас...нема якості.. нема судження..
Hauptmann
Hauptmann

Повідомлення автор Simple Нд Січ 31, 2010 9:03 am

Hauptmann пише:паскудний запис.. не мож оцінити....Океан Ельзи мені подобаєть.. але тут пас...нема якості.. нема судження..
так запис любительський ніякий
.. на офіційному сайті звук трохи кращий
Simple
Simple

К-ть повідомлень : 23

Повідомлення автор SPY Пн Лют 08, 2010 3:57 am

на треку я робив реліз даного альбому давно в 320Кбс
Святослав Вакарчук (Океан Ельзи) - Вночі (2008) MP3 [Ua-Torrent]
правда там тільки один сід, якщо треба буде - я встану на роздачу чи кудись заллю)
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор КаК-ТуС Ср Лют 10, 2010 1:39 am

цікава штука, ти робив реліз, а на роздачі не стоїш, а як народ то має качати і для чого тоді робити ті релізи якшо нема в кого помпанути? і чому укр торент на маскальській мові? а де там кніпка "пошук"? чому "програми" не розділені по операційних системах? я це качнув з www.hurtom.com/torrents
КаК-ТуС
КаК-ТуС

К-ть повідомлень : 190

Повідомлення автор SPY Чт Лют 11, 2010 7:56 am

гуртом - класний трекер. Щодо питань чому я робив реліз і не стою на ньому. Гляньте на дату - травень 2009... За той час я зробив багато релізів і якщо всі буду роздавати - то мої 512 віддачі розібються і по кожному релізу буде швидкість 0,001 Кб/с Гуртом - класний трекер. Чому укр-трек на рос мові. Тому що я ще не підняв це питання, воно в мене давно крутиться, тільки боюсь чи підтримають мене інші, щоб не вийшло як з нашими виборами. щодо прог - вони поділені, тільки на жаль для мака - мало релізів.
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор КаК-ТуС Чт Лют 11, 2010 1:28 pm

тільки боюсь чи підтримають мене інші тре не боятися а настоювати! а хто як не ти? на тебе вся надія! ну і по розділах посортувати таки тре, шось найти в такому бардаку фист трудно
КаК-ТуС
КаК-ТуС

Повідомлення автор SPY Пт Лют 12, 2010 12:10 am

для того щоб сортувати - треба щоб щось було... на інші платформи мало Засмучений тому і нема що сортувати - а укр мову - звісно запропоную...))
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор КаК-ТуС Пт Лют 12, 2010 8:44 am

я мав на увазі музіку посортувати, до прикладу, по жанрах, хочаби приблизно... кіно також, софт... аби мож шукати не тільки за точною назвою. Якшо я хочу подивитись якийсь серіал а який точно ненаю то тре перелопатити все шоби знайти шо сі любит. Якось троха зовсім не зручно
КаК-ТуС
КаК-ТуС

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Сторінка 1 з 2 1, 2  Наступний

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі