Проблеми зі слухом
2 користувачів
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 1
Проблеми зі слухом
Які симптоми зниження слуху у дорослих варто враховувати? Чи існують спеціальні тести, які можна провести вдома для перевірки слуху? Як розрізнити звичайне втомлення від проблем зі слухом?
Xristina- К-ть повідомлень : 28
Re: Проблеми зі слухом
Привіт! Я з Києва і нещодавно звернувся до Центру Слуху для перевірки мого слуху. Мені завжди здавалося, що зі мною все гаразд, але останнім часом звернув увагу на деякі проблеми зі слухом. Тому вирішив, що час перевірити все грамотно. Ціни в цьому центрі мене приємно здивували - вони дійсно доступні для будь-якого громадянина. Плюс до цього, отримавши консультацію, зрозумів, що це справжні професіонали своєї справи. Якщо ви маєте Зниження слуху у дорослих за посиланням можете дізнатися деталі.
Зараз знаю, що можу розраховувати на них у разі будь-яких проблем зі слухом. Я рекомендую Центр Слуху всім, хто шукає надійну та доступну перевірку слуху в Києві
Зараз знаю, що можу розраховувати на них у разі будь-яких проблем зі слухом. Я рекомендую Центр Слуху всім, хто шукає надійну та доступну перевірку слуху в Києві
vivin- К-ть повідомлень : 15
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі