Відмічаємось ;-)
+9
Льольо
Admin
Simple
КаК-ТуС
Grindex
Hauptmann
Борман
Karmelita
SPY
13 користувачів
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 6 з 28
Сторінка 6 з 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Re: Відмічаємось ;-)
Підказки так підказки... Всі на цьому форумі його знають, бачили, спілкувались вживе!
Він фігурував на фотографіях форумівки... Та короче що тут підказувати... розгадка проста як світ
Він фігурував на фотографіях форумівки... Та короче що тут підказувати... розгадка проста як світ
SPY- Admin
- К-ть повідомлень : 294
привіт всім!!!
хочу вибачитись, в мене плани змінились, завтра їду до 100лиці (((((((((
так шо збирайтесь без мене((((((( ( тут по сценарію сльози )
хочу вибачитись, в мене плани змінились, завтра їду до 100лиці (((((((((
так шо збирайтесь без мене((((((( ( тут по сценарію сльози )
Karmelita- К-ть повідомлень : 181
Накрилася наша п`янка мідним тазом
Борман- Admin
- К-ть повідомлень : 215
Мдя , солоно вам , як на мене то вже ліпше застуда як накрившася пиятика... А ви десь на нейтральній території зберіться.. тай проведіть генеральну репетицію , з бойовими стрільбами ..
Hauptmann- К-ть повідомлень : 128
Oberführer пише:Мдя , солоно вам
то якраз до текіли! правда шось подорожчала троха...кактусянка
КаК-ТуС- К-ть повідомлень : 190
ДОЧЕКАЛАСЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!
Прошу любіть і жаловать - кактусятко SPY
ше нічо не накрилося, не зразу, там всякі города, будувалисяБорман пише:Накрилася наша п`янка мідним тазом
я ж кажу, шо можете без мене зібратись!!!
Hutsulka пише:я ж кажу, шо можете без мене зібратись!!!
не можем
Борман- Admin
можем, можем, але відий не особливо хочемHutsulka пише:я ж кажу, шо можете без мене зібратись!!!
Могти то можемо, а от як без душі компанії? Отак і будемо бездушно сидіти
SPY- Admin
ні, ні, ми будемо розминатись червоненьким і чекати, балакати і розминатись, чекати, розминатись червоненьким і балакатиSPY пише: Отак і будемо бездушно сидіти
де і коли... Бо в майбутньому часі... якось нє очень, якось не визначеноКаК-ТуС пише:ні, ні, ми будемо розминатись червоненьким і чекати, балакати і розминатись, чекати, розминатись червоненьким і балакатиSPY пише: Отак і будемо бездушно сидіти
SPY- Admin
ну що вам сказати ... червоненьким так червоненьким. Думаю заперчень не буе
Борман- Admin
і я звіснго за
Тілььки питання: где і когди??
Гуцулка - як зїздила?
Тілььки питання: где і когди??
Гуцулка - як зїздила?
SPY- Admin
дякую, нормально.
вчора грандіозний концерт на майдані був на честь Юльки. Всім , хто забажав приїхати туди давали по 100грн.+парасольки, шалики і т.д. Народу організовували безкошовні автобуси на це дійство, люди з"їхались зі всієї України просити Юлю Володимирівну стати президентом!!!Ось...
я ше стільки апаратури, такої техніки і сцени ше не бачила, виклалась на всі нами сплачені податки коротше, готується людина
вчора грандіозний концерт на майдані був на честь Юльки. Всім , хто забажав приїхати туди давали по 100грн.+парасольки, шалики і т.д. Народу організовували безкошовні автобуси на це дійство, люди з"їхались зі всієї України просити Юлю Володимирівну стати президентом!!!Ось...
я ше стільки апаратури, такої техніки і сцени ше не бачила, виклалась на всі нами сплачені податки коротше, готується людина
Hutsulka пише:
тьфу ти... Ти на Гару навіть не їхала до Києва, а на якусь Юльку... Цікавий прикол - вона в себе на сайті опублікувала таке прохання: люди, я збираю кошти на вибори - хто скільки зможе... ну звісно не такими словами, але смисл той)) От і концерт... Ну її...
Так вирішуємо на коли переносимо наше "засідання", а то на жаль, цього тижня не "засідали"...
SPY- Admin
нам ше треба провести установчі збори , а то цей форум до сих пір не легітимний
а про Юльку - я і так догадувався куди ідуть податки. не одобряю таке марнотратство
а про Юльку - я і так догадувався куди ідуть податки. не одобряю таке марнотратство
Борман- Admin
Борман, якби ми з вами не одобряли - все одно підуть...
А установчі збори треба-треба... чекаємо до наступної пятниці-суботи?
А установчі збори треба-треба... чекаємо до наступної пятниці-суботи?
SPY- Admin
Ви будете так плянувати яу ВР, найліпші збори то ті котрі позачергові , тобто збираються у авральному режимі. Тоді як правило мож найбільше питань вирішити , ну і заодно посуди спорожнити . Повірте моєму великому досвіду.
SPY, я на концерті не була! просто бачила процес підготовки.
Щодо зібранівки, то давайте на суботу, думаю буде нормально, можна починати з обіду
Щодо зібранівки, то давайте на суботу, думаю буде нормально, можна починати з обіду
За авральні засідання і я знаю... В якій би компанію не було, авральні засідання збирають як більше народу і тривають як найкраще...
Гуцулко, я тобі й ніц не кажу - мої притензії до Юлі! В суботу - ніби можна... З обіду... ніби можна
Якщо вирішимо остаточно - повідомлю наших, хто на форум рідко або взагалі не заходить
Гуцулко, я тобі й ніц не кажу - мої притензії до Юлі! В суботу - ніби можна... З обіду... ніби можна
Якщо вирішимо остаточно - повідомлю наших, хто на форум рідко або взагалі не заходить
SPY- Admin
Ну шо , на решті , вирішили і постановили, подивлюсь чи не буде у вас якогось форсмажору, у вигляді закритого гастроному...
Якщо таке буде - вже буде кого винити - аби вам там не гикалосьOberführer пише:Ну шо , на решті , вирішили і постановили, подивлюсь чи не буде у вас якогось форсмажору, у вигляді закритого гастроному...
SPY- Admin
Сторінка 6 з 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 6 з 28
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі