Відмічаємось ;-)
+9
Льольо
Admin
Simple
КаК-ТуС
Grindex
Hauptmann
Борман
Karmelita
SPY
13 користувачів
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 7 з 28
Сторінка 7 з 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Re: Відмічаємось ;-)
українці завжди можуть знайти вихід з любої ситуації!!!
Karmelita- К-ть повідомлень : 181
SPY пише:Якщо таке буде - вже буде кого винити - аби вам там не гикалосьOberführer пише:Ну шо , на решті , вирішили і постановили, подивлюсь чи не буде у вас якогось форсмажору, у вигляді закритого гастроному...
Та гикатись буде одинаково....Ви же навіть при закритому магазині пальне найдете.
Hauptmann- К-ть повідомлень : 128
тажи на дворі вторе тисячілєтіє, склепи круглодобові працюють справно, асортимент широкий і великий
КаК-ТуС- К-ть повідомлень : 190
КаК-ТуС пише:тажи на дворі вторе тисячілєтіє, склепи круглодобові працюють справно, асортимент широкий і великий
Ну за асортимент не кажи
ото зайшов я недавно в бульбуль ( до речі якраз недалеко від очікуваного місця дійства) і був дико здивований асортиментом горівки і коньяку, а точніше його відсутністю. Нє ну було кілька фляшок, але вибирати не було з чого.
Отож я думаю чи то народ так став бухати, чи то в того магазину такі погані справи, чи то може все змели перед тим як мало подорожчати. В інших магазинах таких злиднів гіби не видів ....
Борман- Admin
- К-ть повідомлень : 215
в любому випадку, думаю, в суху сидіти не будемо
Я так нині замахався на роботі , що капут. Ніби поки робив то нічо , а пийшов до дому , помився , сів закомп... жінка кличе їсти , а я встати не годен... а на годиннику тільки 19:15 , спати рано йти.... а просто приляжу то засну , а потім буду пів ночі слоненят рахувати.... А попрацювали нині лепсько.... давно так не замордовувався.
тажи "буль-буль" не є круглодобовим а на асортимент, певне, вплинула криза. Мій знайомий, власник продуктового магазину, перейшов на вживання самогонних рідин, тому асортимент горілчаних виробів втрачає свою актуальність. От як на рахунок віскі, текіли, мартіні і дорогих коньяків сказати шось конкретно не можу. Одні кажуть шо розливають тово всьо в Корничі, інші кажут шо ні.
в такому разі тра булькнути кави з коньяком. кава не дасть заснути а конина розслабитьOberführer пише:Я так нині замахався на роботі , що капут.
о хто в курсі як чується Славко, котрий Пронто? бо все забуваю спитати
Конини нема... є овес, геркулесова каша ... Не думаю , що то у поєднанні з кавою дасть бажаний ефект.
Чув, що ніби нормально , вдома. Але БорМан мав би то ліпше знати , з подробицями.
нє, овес най коні жуют, можу посприяти бальзамом, цитую з етикетки - бальзам "квітуча долина" має тонізуючу та загально-зміцнюючу дію на організм людини та її здоровя. настої 12 цілющих трав..." ненаю на кіко то правда але на смак і на запах приємна штукаOberführer пише:Конини нема... є овес, геркулесова каша ... Не думаю , що то у поєднанні з кавою дасть бажаний ефект.
У дископриймач налий , напиши мій емейл, і я зара з УСБ зціджу.
ну зара не вийде, може усб з 2.0 стати 0.5 по щвидкості, так розслабить... а на недільку цілком реально
видів його на ходу уже давніше. гіби нормально.КаК-ТуС пише:о хто в курсі як чується Славко, котрий Пронто? бо все забуваю спитати
та вже неважно де саме розливають, факт - не далеко.КаК-ТуС пише: Одні кажуть шо розливають тово всьо в Корничі, інші кажут шо ні.
Борман- Admin
кажут що зараза якась страшна ходить, так що аж люди вмирают. терміново треба проводити профілактику.
Борман- Admin
ну так шо????будуть якісь конструктивні пропозиції?
конструктиву не буде, так як машину часу в Корничі не випускають...
Так що прийдеться ще два дні триматись
Так що прийдеться ще два дні триматись
SPY- Admin
- К-ть повідомлень : 294
Шо , вже облизуєтися як коти на сметану.... е-е-ей...
кіко хлопів, а ніхто нічого конкретного не може сказати!!!!прийдеться , як завжди все брати у свої руки.
Знач так, в суботу, на 15.00 збираємось у мене в офісі (Валова,8\1, хто не знає), на початок з собов мати гривні, доляри, або євро. Також для тих, хто закордоном, вийти вчасно на связь, з собою мати все необхідне для зустрічі з нами в жидком відє!!!
прошу вносити свої корективи та пропозиції!
Знач так, в суботу, на 15.00 збираємось у мене в офісі (Валова,8\1, хто не знає), на початок з собов мати гривні, доляри, або євро. Також для тих, хто закордоном, вийти вчасно на связь, з собою мати все необхідне для зустрічі з нами в жидком відє!!!
Значить у суботу о 14.00 за тутешнім часом. Надіюся , що не буду мати якихось невідкладних , як завжди чужих , клопотів.
Ок, я буду - Гріндекса теж сповістивHutsulka пише:
Знач так, в суботу, на 15.00 збираємось у мене в офісі
SPY- Admin
- К-ть повідомлень : 294
Є пропозиція - тепер усі най приносять не кактуси а вазони з лимоном - так аби закусь росла прямо на місці , бо яка з кактуса закусьHutsulka пише:
Знач так, в суботу, на 15.00 збираємось у мене в офісі (Валова,8\1, хто не знає), на початок з собов мати гривні, доляри, або євро.
Борман- Admin
Сторінка 7 з 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 7 з 28
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі