жилізо і програми
5 користувачів
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 6
Сторінка 1 з 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
жилізо і програми
де записатись у чергу аби отримати вінду сімку?
КаК-ТуС- К-ть повідомлень : 190
Re: жилізо і програми
Приходиш до мене і забираєш.
Arman- К-ть повідомлень : 91
Поки я ше на роботі можу записати. Але буду тут десь хвилин 20.
а з жиліза часом якась мать сокет А не завалялась?
нині прийти вже не вийде, хіба завтра
Материнки нема.
Приходь завтра )
Приходь завтра )
ок, а куда іти? і шо мати з собою?
Перед тим як щось пропонувати - вважаю варто уточнити
Сімка вийшла у багатьох редакціях, в Україну постачаються такі:
Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate. А взагалі наскільки я знаю є 6 редакцій: Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate. Різниця в ціні і в функціоналі. Порівняти версії сімки можна тут (оф. сайт). Там же можна і порівняти XP, Vista, Seven. Виходить сімка в x86 (x32) - на хлопський розум - власникам старих одноядерних машин, типу моєї та x64 - машин по новіше. Не по-хлопськи - залежить від архітектури процесора. Просто х64 дає краще проявити потужність двохядерного процесора. Хоть вона і жере більше ресурсів компа в порівнянні із х86, але комп'ютер і справді починає швидше думати
Вікі: Windows Seven
Сімка вийшла у багатьох редакціях, в Україну постачаються такі:
Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate. А взагалі наскільки я знаю є 6 редакцій: Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate. Різниця в ціні і в функціоналі. Порівняти версії сімки можна тут (оф. сайт). Там же можна і порівняти XP, Vista, Seven. Виходить сімка в x86 (x32) - на хлопський розум - власникам старих одноядерних машин, типу моєї та x64 - машин по новіше. Не по-хлопськи - залежить від архітектури процесора. Просто х64 дає краще проявити потужність двохядерного процесора. Хоть вона і жере більше ресурсів компа в порівнянні із х86, але комп'ютер і справді починає швидше думати
Вікі: Windows Seven
SPY- Admin
- К-ть повідомлень : 294
Microsoft Windows 7 Ultimate x86/64 (2009) Українська версія
Название программы: Microsoft Windows 7 Ultimate x86/64 (2009) Українська версія
Версия: x86/64
Дата выпуска: 2009
Разработчик: Microsoft
Тип лицензии: Shareware
Язык интерфейса: Украинский
Описание: Оригінальнi DVD образи української версії Windows 7.
Найбільш помітні зміни в інтерфейсі Windows 7: нова функція Aero Shake дозволяє скласти всі неактивні застосування рухом миші, а функція Aero Snap дозволяє рухом миші розвертати вікно на пів екрану, весь екран або лише по вертикальній осі. Дуже зручна нова функція Aero Peek, що дозволяє перемикатися між вікнами додатків лише кліком по значку, перетягувати і фіксувати на панелі завдань різні вікна і додатки та інше.
Також присутні зміни і в багатьох програмах. У новій ОС налаштування User Account Control (UAC) отримують ще два проміжні режими між станами «Ввімкнути» і «Вимкнути». Окрім цього, в Windows 7 присутня функція включення або відключення браузера Internet Explorer.
Також покращений і брандмауер Windows — тепер користувач отримує повідомлення про блокування програм, що намагаються отримати доступ до мережі. Брандамуер можна налаштувати під себе, завдяки великій кількості опцій і налаштувань.
Окремо слід відзначити, що нова ОС володіє підтримкою multitouch-моніторів, а також декількома новими зручними функціями: Applocker дозволяє користувачеві заборонити запуск певних додатків, а Remote Desktop Host дозволяє користувачеві підключитися до видаленого комп'ютера з правами адміністратора.
Системные требования:
-CPU: 1 ГГц
-VIDEO: 128 MB, DirectX 9
-RAM: 1 Гб (32-bit) / 2 Гб (64-bit)
-HDD: 16 Гб (32-bit) / 20 Гб (64-bit)
Установка:
1. Записати образ за допомогою Nero на DVD (на 4й швидкості).
2. Вимкнути UAC.
3. Активувати з допомогою кряка, який знаходиться в папці Doctor.
3.96 МБ Doctor/Windows7(Activator)_NEW.exe
2.91 ГБ uk_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65967.iso
2.24 ГБ uk_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65968.iso
Цей віндовс можу запропонувати від себе, користуююсь ним деякий час, його качав Hauptmann - віндовс цілком робочий, проходить перевірку на мєлкософтівських серверах, качає обновлення. Підтримує зміну мову інтерфейсу в реальному часі. Співпрацює майже з усіма програмами. Дрова викачує з інтернету, підходять дрова як із-під ХР, так із під вісти
Завантажити можна тут. Правда то з торрента і реєстрація закрита, але якщо когось зацікавить - я маю можливість будь-кого зареєструвати.
Название программы: Microsoft Windows 7 Ultimate x86/64 (2009) Українська версія
Версия: x86/64
Дата выпуска: 2009
Разработчик: Microsoft
Тип лицензии: Shareware
Язык интерфейса: Украинский
Описание: Оригінальнi DVD образи української версії Windows 7.
Найбільш помітні зміни в інтерфейсі Windows 7: нова функція Aero Shake дозволяє скласти всі неактивні застосування рухом миші, а функція Aero Snap дозволяє рухом миші розвертати вікно на пів екрану, весь екран або лише по вертикальній осі. Дуже зручна нова функція Aero Peek, що дозволяє перемикатися між вікнами додатків лише кліком по значку, перетягувати і фіксувати на панелі завдань різні вікна і додатки та інше.
Також присутні зміни і в багатьох програмах. У новій ОС налаштування User Account Control (UAC) отримують ще два проміжні режими між станами «Ввімкнути» і «Вимкнути». Окрім цього, в Windows 7 присутня функція включення або відключення браузера Internet Explorer.
Також покращений і брандмауер Windows — тепер користувач отримує повідомлення про блокування програм, що намагаються отримати доступ до мережі. Брандамуер можна налаштувати під себе, завдяки великій кількості опцій і налаштувань.
Окремо слід відзначити, що нова ОС володіє підтримкою multitouch-моніторів, а також декількома новими зручними функціями: Applocker дозволяє користувачеві заборонити запуск певних додатків, а Remote Desktop Host дозволяє користувачеві підключитися до видаленого комп'ютера з правами адміністратора.
Системные требования:
-CPU: 1 ГГц
-VIDEO: 128 MB, DirectX 9
-RAM: 1 Гб (32-bit) / 2 Гб (64-bit)
-HDD: 16 Гб (32-bit) / 20 Гб (64-bit)
Установка:
1. Записати образ за допомогою Nero на DVD (на 4й швидкості).
2. Вимкнути UAC.
3. Активувати з допомогою кряка, який знаходиться в папці Doctor.
3.96 МБ Doctor/Windows7(Activator)_NEW.exe
2.91 ГБ uk_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65967.iso
2.24 ГБ uk_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65968.iso
Цей віндовс можу запропонувати від себе, користуююсь ним деякий час, його качав Hauptmann - віндовс цілком робочий, проходить перевірку на мєлкософтівських серверах, качає обновлення. Підтримує зміну мову інтерфейсу в реальному часі. Співпрацює майже з усіма програмами. Дрова викачує з інтернету, підходять дрова як із-під ХР, так із під вісти
Завантажити можна тут. Правда то з торрента і реєстрація закрита, але якщо когось зацікавить - я маю можливість будь-кого зареєструвати.
SPY- Admin
а завантажити без торента з твого вінта зі швидкістю 4-х на ДВД бублик без рейстрації проблематично?
можна і так На даний момент маю х86, х64 не качав, якщо є потреба вже кидаю на закачку і скоро буде
SPY- Admin
треба і 32 і 64-х бітну
а в тебе така сама? хлопаки, вібачєйте, тоді давайте якось тово зкомпонуєм аби було менше мінінгіту...кажіт в кого простіше тий по справі, якшо сама інсталяція однакова...якшо різна то тоді тре різні
Я свій описав свої відгуки дав, Arman - скажи що в тебе і де брав може й таке саме, а може краще-гірше Я зараз із цієї сімки (х86) - проблем не замічав юзав і х64 В цілому задоволений
SPY- Admin
У мене сімка WINDOWS 7 RTM 11 languages and localpacks
thanks for making this all possible Hazar, BubuXP, shadow_shd and mydigitallife.info
This is Windows 7 Ultimate RTM,
it is pre-activated,11 languages and all the localpacks are also integrated!
the following language's are installable and also selectable after installation:
(but the ''welcome'' and ''starting windows'' message will be in the install language)
English (US)
Danish
German
Spanish
Finnish
French
Italian
Norwegian
Dutch
Russian
Swedish
BTW.the repair section of the dvd is also in your language!
and fore the people that want to know witch localpacks are integrated: (it are all the localpacks available on the net)
Windows-LocalPack-AU-Package.cab
Windows-LocalPack-BR-Package.cab
Windows-LocalPack-CA-Package.cab
Windows-LocalPack-CN-Package.cab
Windows-LocalPack-DE-Package.cab
Windows-LocalPack-ES-Package.cab
Windows-LocalPack-FR-Package.cab
Windows-LocalPack-GB-Package.cab
Windows-LocalPack-IN-Package.cab
Windows-LocalPack-IT-Package.cab
Windows-LocalPack-JP-Package.cab
Windows-LocalPack-KR-Package.cab
Windows-LocalPack-MX-Package.cab
Windows-LocalPack-NL-Package.cab
Windows-LocalPack-PL-Package.cab
Windows-LocalPack-RU-Package.cab
Windows-LocalPack-TR-Package.cab
Windows-LocalPack-TW-Package.cab
Windows-LocalPack-US-Package.cab
Windows-LocalPack-ZA-Package.cab
NOTE for the text beneath: if you boot from the dvd or usb-stick you will see ''tryck ned valfri tangent om du vill starta med cd- eller dvd-skivan''
that means''Press any key to start from CD or DVD-ROM'' and when you pushed any key the following message popsup ''Windows lдser in filer...'' that means ''windows is loading files...''
it is Swedish it think it displays that language because it has been integrating as the last language DON'T BOTHER IT WON'T AFFECT YOUR INSTALLATION!
you need to burn this iso to a dvd or copy it to a usb-stick!
after you burned or copied it restart make sure your bios is booting from the dvd-station or your usb-stick!
then install windows by just following the clear steps when you have chosen the configuration of your network(so home-network, public-network or a work-network) it will apple the settings and then install automatically the loader that activates your copy of windows it says ''7Loader is being installed, the system will restart when done'' so when the computer says welcome(in your language)it will shut-down and restart! now windows is activated and ready for business!
btw.you can select localpacks by right clicking your desktop and choose personalisize now there will all localpacks they appear with the names of the themes from the localpacks! if you have created more accounts then there will only be one localpack available for selection, to see all the localpacks run ''localpacks.reg'' that is located in the .iso say yes and click okay (run this ofcoure on the account that you want to show all the localpacks)
now enjoy windows 7-the best OS from m$
cheers Jasper100
there is a change that microsoft thinks you are a pirate and displays an annoying message that you may be a victim of piracy don't bother and look around the internet.
They find their way, but we find ours!
thanks for making this all possible Hazar, BubuXP, shadow_shd and mydigitallife.info
This is Windows 7 Ultimate RTM,
it is pre-activated,11 languages and all the localpacks are also integrated!
the following language's are installable and also selectable after installation:
(but the ''welcome'' and ''starting windows'' message will be in the install language)
English (US)
Danish
German
Spanish
Finnish
French
Italian
Norwegian
Dutch
Russian
Swedish
BTW.the repair section of the dvd is also in your language!
and fore the people that want to know witch localpacks are integrated: (it are all the localpacks available on the net)
Windows-LocalPack-AU-Package.cab
Windows-LocalPack-BR-Package.cab
Windows-LocalPack-CA-Package.cab
Windows-LocalPack-CN-Package.cab
Windows-LocalPack-DE-Package.cab
Windows-LocalPack-ES-Package.cab
Windows-LocalPack-FR-Package.cab
Windows-LocalPack-GB-Package.cab
Windows-LocalPack-IN-Package.cab
Windows-LocalPack-IT-Package.cab
Windows-LocalPack-JP-Package.cab
Windows-LocalPack-KR-Package.cab
Windows-LocalPack-MX-Package.cab
Windows-LocalPack-NL-Package.cab
Windows-LocalPack-PL-Package.cab
Windows-LocalPack-RU-Package.cab
Windows-LocalPack-TR-Package.cab
Windows-LocalPack-TW-Package.cab
Windows-LocalPack-US-Package.cab
Windows-LocalPack-ZA-Package.cab
NOTE for the text beneath: if you boot from the dvd or usb-stick you will see ''tryck ned valfri tangent om du vill starta med cd- eller dvd-skivan''
that means''Press any key to start from CD or DVD-ROM'' and when you pushed any key the following message popsup ''Windows lдser in filer...'' that means ''windows is loading files...''
it is Swedish it think it displays that language because it has been integrating as the last language DON'T BOTHER IT WON'T AFFECT YOUR INSTALLATION!
you need to burn this iso to a dvd or copy it to a usb-stick!
after you burned or copied it restart make sure your bios is booting from the dvd-station or your usb-stick!
then install windows by just following the clear steps when you have chosen the configuration of your network(so home-network, public-network or a work-network) it will apple the settings and then install automatically the loader that activates your copy of windows it says ''7Loader is being installed, the system will restart when done'' so when the computer says welcome(in your language)it will shut-down and restart! now windows is activated and ready for business!
btw.you can select localpacks by right clicking your desktop and choose personalisize now there will all localpacks they appear with the names of the themes from the localpacks! if you have created more accounts then there will only be one localpack available for selection, to see all the localpacks run ''localpacks.reg'' that is located in the .iso say yes and click okay (run this ofcoure on the account that you want to show all the localpacks)
now enjoy windows 7-the best OS from m$
cheers Jasper100
there is a change that microsoft thinks you are a pirate and displays an annoying message that you may be a victim of piracy don't bother and look around the internet.
They find their way, but we find ours!
хлопаки, пишіт обидва, якшо вам не жєль, буду вдячний! кажіт куда зайти і коли..
Знаєш де магазин "Комп'ютерний Світ" в Водолії?
Ото минаєш магазин. Йдеш по коридору прямо і треті двері по правій стороні від магазину. Постукаєш. Скажеш хто ти і всьо)
Ото минаєш магазин. Йдеш по коридору прямо і треті двері по правій стороні від магазину. Постукаєш. Скажеш хто ти і всьо)
ок, постукаю пиво? снікерс? йогурт? шо брати?
Ггг, нічо не бери. Ну звичайно я люблю пиво, але за таку річ як віндовс якось встидно брати пиво)
Arman, ви тоту RTM нещодавно комусь ставили? Бо я десь вересень-жовтень мав її в руках - вони при установці на комп викидала мені синій екран. Вже і диск перезаписували і на різних компах пробували - глухо Того я і поставив собі офіційну х86. І чи проходять вони валідацію на їх серверах, бо в мене стара 7260 RTM - інколи кидала повідомлення біля годинника, що Ваша копія піратська. Певно того що бета-період пройшов. Ця, що стоїть зараз таких приколів не дає
Как-Тус - якщо Ви не зрозуміли ту кучу тексту - то різниця в тому що РТМ - кандидат на офіційний вихід - пірати РТМ версію полюбили тому, що вона на правах бети реєструється. Насправді це збірка, яку склепали добавивши в неї 11 мов, тому вона важить трохи більше 3.33Гб. Крім того тут тільки х86 (х32)
тут і тут
Моя - це образ ліцензійного диску сімки, який зараз продається + ламалка, яка пудрить очі серверу і він сприймає її як ліцензійну займає 2.22Гб (х86(х32)) 2.94Гб (х64). Що в першій що в другій мови можна скачати через їх сервер (одна мова 30-50Мб)
Якщо і я маю дати свою версію - тоді я зараз кидаю її на закачку - якщо буде вже зв'яжемся і поговоримо як я передам
Как-Тус - якщо Ви не зрозуміли ту кучу тексту - то різниця в тому що РТМ - кандидат на офіційний вихід - пірати РТМ версію полюбили тому, що вона на правах бети реєструється. Насправді це збірка, яку склепали добавивши в неї 11 мов, тому вона важить трохи більше 3.33Гб. Крім того тут тільки х86 (х32)
тут і тут
Моя - це образ ліцензійного диску сімки, який зараз продається + ламалка, яка пудрить очі серверу і він сприймає її як ліцензійну займає 2.22Гб (х86(х32)) 2.94Гб (х64). Що в першій що в другій мови можна скачати через їх сервер (одна мова 30-50Мб)
Якщо і я маю дати свою версію - тоді я зараз кидаю її на закачку - якщо буде вже зв'яжемся і поговоримо як я передам
SPY- Admin
Ставили на приблизно 10 ноутів за останній час. І на деякі компи. Працює рівно, лишніх питань не задає.
Ця зборка у мене близько місяця.
ви не переживайте, я буду і одно класти і друге, для того є експериментальна машина...
Сторінка 1 з 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 1 з 6
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі