Про кактуси
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

жилізо і програми

5 користувачів

Сторінка 5 з 6 Попередній  1, 2, 3, 4, 5, 6  Наступний

Перейти донизу

жилізо і програми - Сторінка 5 Empty Re: жилізо і програми

Повідомлення автор Hauptmann Сб Лист 14, 2009 10:22 pm

КаК-ТуС пише:
треба, треба, ти про це ше не знаєш

нє, йому 64 нетра ...
Hauptmann
Hauptmann

К-ть повідомлень : 128

Повернутися до початку Перейти донизу

Повідомлення автор КаК-ТуС Пн Лист 16, 2009 10:32 am

вельмишановне, високоповажне, низько підперезане паньство продвинутих хацкерів! хто знає шо таке Opera Unite? я допер лиш шо то дає можливість виділену папочку показувати в неті і мож ділитися файлом без всяких сторонніх ресурсів аля файлшари, торенти і всяка інша лабуда, при чому ділитися мож лиш з обмеженим колом юзерів. шо в цьому доброго і поганого?
КаК-ТуС
КаК-ТуС

К-ть повідомлень : 190

Повідомлення автор SPY Пн Лист 16, 2009 12:27 pm

до продвинутих хацкерів не відношуь, але про цей сервіс чув Посмішка
Простими словами, це сітка для ламерів, які не годні настроїти торрент чи провести лан між компами. Враховуюючи те що не коже юзер розуміє як працює P2P чи інші інтернет механізми, а на пояснення їм спалюєється сила-силенна калорій, в проекті Опера Фантазейншн (від слова фантазія, тобто що їм в голову збреде, то вони і придумаююють) вони створили і назвали його двома словами з великої букви Опера Юніт. Раніше вони пробували придумувати опера блог, щоб всі хто сидять на ЖЖ, йшли до них. Правда великої популярності, тим більше в Україні, даний сервіс не отримав. Поляки користуюються, норвежці, та й по всьому... Розмаху лайфжьорнал даний сервіс не отримав. Ще пробували придумати опера мейл, того в всіх браузерах фігурує перевірка пошти. Реальної цінності даний сервіс не представляє (в такому вигляді в якому його запропонували) Р2Р, тобиж торренти не відмінять і фізичний ЛАН також не устаріє як СОМ-порт. Вони пропонуюють проводити нет в неті, тобто нет для своїх. А для чого придумувати ровер? хочеш відсилати інфу через сервер - будь-ласка дофіга серверів, депозіти, рапіди, летітбіти, той же квіп роздає всім по 5Гб. Нє? можна по пошті великий файл послати! не хочеш через сервер будь-ласка Р2Р (peer to peer - "від користувача до користувача") оминаюючи сервери (хоча сервер потрібен для контекту пірів), а тут система, яка запозичила від Р2Р передачу інфи, але без сервера і інтернету не працює Засмучений Іншими словами, придумали ровер з квадратними колесами)))
Ось тут є цікава критика і опис даного нововведення
SPY
SPY
Admin

К-ть повідомлень : 294

Повідомлення автор КаК-ТуС Вт Лист 17, 2009 12:39 am

Дуже щасливий ти видко сам не дочитав запропоновану статєйку до кінця...та-а-ак хто бажає помацати даний сервіс?
КаК-ТуС
КаК-ТуС

Повідомлення автор SPY Вт Лист 17, 2009 2:26 am

КаК-ТуС пише:Дуже щасливий ти видко сам не дочитав запропоновану статєйку до кінця...та-а-ак хто бажає помацати даний сервіс?

Більше того - я її навіть не починав читати - це перша стаття, яку мені викинув гугля Дуже щасливий
Я читав про даний сервіс раніше чуть-чуть і з інших джерел. І шибко ізобретательного в ній не бачу. Гугля створюює пакет удобств на своїй платформі, і пошук, і мило і документи, календар, обмін фотографіями. мейл.ру запроваджує дофіга сервісів ось і опера до свого пакету добавила юніта. А розшарити свою папку, щоб опера мала доступ до неї - немає потреби. Якщо це фото - залив на радікал, якщо це програми - залив на обмінник, якщо це відео чи ігри - залив на торрент Дуже щасливий
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Hauptmann Вт Лист 17, 2009 5:22 am

До речі той пакет з 17 гіга , там де Премєра , не докачується ... Докачалося до не цілих десяти гекратів , потім написало , що у файлі є помилка .. і всі зпроби запустити докачку , успіхом не увінчалися... А шкода , бо половину вже був зкачав... е . мать їх.
Hauptmann
Hauptmann

Повідомлення автор SPY Вт Лист 17, 2009 6:14 am

так не треба нашу мать згадувати... таке в торрентах буває можливі причини:
1) ви пробували відкрити образ недокачавши
2) виключили комп'ютер аварійно, не вийшовши з торрента
3) в момент закачки/роздачі сканував антивірус і маючи більший пріоритет роботи в ОСі припинив закачку.

В кінці кінців, щоб то не було - воно лікується і продовжити завантаження можливо!
1) В uTorrent ставите даний реліз на Стоп!
2) Права кнопка по релізі і "Обновить хеш" або "Форсувати переперевірку" Розпочнеться перевірка скачаного і як тільки перевірка пройде до 100%, а комп'ютер зрозуміє що йому треба докачати - тоді відновиться. Без використання термінів, людськими словами: по якійсь причині комп'ютер втратив інформацію, що він вже скачав і що йому ще треба качати (причини я наводив вище) і зараз не розуміюючи цього не може продовжити завантаження. Проводячи цю перевірку він заново створить інфу в яку запише, що в нього є а чого нема і далі зможе качати Посмішка

Ось і все Посмішка Якщо це не спрацює - тоді є ще один варіант розв'язку, але я думаю, що причина саме в цьому Посмішка
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Борман Вт Лист 17, 2009 7:27 am

SPY пише:так не треба нашу мать згадувати... таке в торрентах буває можливі причини:
3) в момент закачки/роздачі сканував антивірус і маючи більший пріоритет роботи в ОСі припинив закачку.
є ще одна причина - він міг просто щезнути з закачок на торренті. Засмучений
я стикався з такими надписами - закрито за вимогою правовласника - ось таке теж буває. з адобом досить часто. видно вони випасають такі моменти.

до речі той торент що я цитував десь тут вище я знайшов не у розділі софт і таке інше, а у розділі освітні матеріали чи щось текево подібне - роздачі маскують у невідповідних розділах, та все одно їх знаходять і херять.
Борман
Борман
Admin

К-ть повідомлень : 215

Повідомлення автор SPY Вт Лист 17, 2009 8:04 am

Борман пише:
SPY пише:так не треба нашу мать згадувати... таке в торрентах буває можливі причини:
є ще одна причина - він міг просто щезнути з закачок на торренті. Засмучений
я стикався з такими надписами - закрито за вимогою правовласника - ось таке теж буває. з адобом досить часто. видно вони випасають такі моменти.
Нє, такого не може бути, так як це трекер, до якого я маю відношення і як він працює - знаю Посмішка Якщо б даний реліз був заборонений і були висунуті офіційні вимоги від адоб - реліз був би закритий і перенесений в відповідний розділ. Сам ж адоб не може припинити без відома трекера скачку, так як сервер наш, доступ до сервера має тільки власник, а поки адоб звернеться до хостера - вони напишуть офіційни лист, що ми порушуємо правила і якщо ми не удалимо реліз - вони будуть чи то судитись чи ще щось... Якби був такий лист - я б був вкурсі і реліз вже ніхто не міг би побачити Посмішка
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Hauptmann Вт Лист 17, 2009 8:19 am

та я вже тото десь у мусорник закинув... зара гляну чи воно звідти виймається ше.. і чи то мож вилічити, а комп аварійно не виключав і нічо такого не робив.. бо паралельно йша інша закачка, котра благополучно докачалася.. шкода ратіо вбив..
Hauptmann
Hauptmann

Повідомлення автор Борман Вт Лист 17, 2009 8:20 am

може на тому трекері і не мож такево зробити, а там де я пасусь - там буває.
Борман
Борман
Admin

К-ть повідомлень : 215

Повідомлення автор Hauptmann Вт Лист 17, 2009 8:28 am

карочє.. ну його .. у мусорнику того вже таки нема.. я відав його не спорожняв.. ну і фіг з ним... нє судьба сим разом. Посмішка
Hauptmann
Hauptmann

Повідомлення автор КаК-ТуС Вт Лист 17, 2009 9:06 am

SPY пише:
КаК-ТуС пише:Дуже щасливий ти видко сам не дочитав запропоновану статєйку до кінця...та-а-ак хто бажає помацати даний сервіс?

Більше того - я її навіть не починав читати -
а жаль, тре було прчитати Засмучений
КаК-ТуС
КаК-ТуС

Повідомлення автор SPY Вт Лист 17, 2009 12:12 pm

Борман пише:може на тому трекері і не мож такево зробити, а там де я пасусь - там буває.
Я на багатьох пасусь, як наших, так і закордонних, але навіть якщо закриваюють по вимозі правовласника, то я завжди міг докачувати, от нові користувачі не можуть Посмішка а старі можуть, а правовласники навіть про це не здогадуюються Дуже щасливий

КаК-ТуС пише:а жаль, тре було прчитати
Прочитав, але юзати той сервіс все-одно бажання не зявилось, а остання фраза: А не на оперу ли я работаю - взагалі відбиває бажання - є в когось бажання створювати сайти - можна і без опери, точніше юніта обійтись, є бажання ділитись фото чи іншими файлами - так є старі методи Посмішка
а всі ті навороти типу НТМЛ5 і т.д. мене не спокушаюють Дуже щасливий
ЗІ: вони самі не годні оприділитись для кого вони той сервіс створювали - для людей які не дуже володіюють комп'ютерними технологіями - тоді нащо той же нтмл5? і багато питань виникає нерозкритих в тій статті такого плану Засмучений
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор КаК-ТуС Ср Лист 18, 2009 2:01 am

є в когось бажання створювати сайти - можна і без опери, точніше юніта обійтись, є бажання ділитись фото чи іншими файлами - так є старі методи питання стояло не в створенні сайтів а в обміні файлом. наскільки я зрозумів там можна робити доступ декільком особам а не всьому світу як на тих торентах, включив той юнайт, сказав чуваку шо бери то-то і то-то і виключив то взагалі до наступної потреби... своя корисно-потрібна фішка в цьому є
КаК-ТуС
КаК-ТуС

Повідомлення автор SPY Ср Лист 18, 2009 2:21 am

КаК-ТуС пише:питання стояло не в створенні сайтів а в обміні файлом. наскільки я зрозумів там можна робити доступ декільком особам а не всьому світу як на тих торентах, включив той юнайт, сказав чуваку шо бери то-то і то-то і виключив то взагалі до наступної потреби... своя корисно-потрібна фішка в цьому є
можливість створення сайтів вони також включили і добавили туди багато технологій, про кі я навіть не знаю, з них чув тільки про 5 редакцію нтмл. Пересилання файлів також є можливим, типу такий собі внутрішній фтп-сервачок. Щодо торрентів - в них є можливість приватної роздачі, це про що ви говорите, обмінники дозволяюють качати архіви з паролем, якщо ви не маєте посилання - не скачаєте, а маєте посилання - так ще треба пароль знати Дуже щасливий

Я не кажу, що цей сервіс не знайде собі користувачів, я кажу, що це винаходження ровера в новій блискучій упаковці Дуже щасливий
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Hauptmann Ср Лист 18, 2009 5:44 am

У принципі для передачі великих кавалків мож, використовувати Pando.правда швидкість не висока, десь 60 кБіт/сек, але є перевага , адресуєш конкретно кому треба , конкретний файл і передаєш.
Hauptmann
Hauptmann

Повідомлення автор SPY Сб Лист 21, 2009 4:17 pm

Вірус у Макінтоші Посмішка

Навіть віруси у Мака краще продумані... ех Посмішка
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор SPY Сб Лист 21, 2009 4:33 pm

Apple приносить свої вибачення за випуск бракованих маків-перевертнів. На ніч не дивитись - ось я подивився і вже не годен заснути Дуже щасливий

Власникам iPod і інших речей - тримати своїх улюбленців в коробці - від гріха подалі Дуже щасливий
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Hauptmann Сб Лист 21, 2009 10:52 pm

Короче ... зкачав я тоту Премєру на 17 гекрарів ... зара то пишу на диски... Виходить 5 ДВД і 1 СД.... потім буду пробувати тото встановляти... аби місця на харді стало...
Hauptmann
Hauptmann

Повідомлення автор SPY Нд Лист 22, 2009 1:40 am

угу, саме стільки і має бути Посмішка А я зараз буду качати ілюстратор - треба у векторі дещо намалювати Посмішка
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор Hauptmann Нд Лист 22, 2009 2:25 am

Щось воно не ставиться... починає... потім мені каже вставити диск номер 4 , а чого 4 не знаю.. Я всі перепробував..а воно сі вімахує.. От сидю і мудрую..
Hauptmann
Hauptmann

Повідомлення автор SPY Нд Лист 22, 2009 3:40 am

Добре що дисків не 70)))
В мене є пакет CS3 - там вмітилось по-моєму на одному DVD - так такого випендрьожу нема, але теж довго ставляться програми Засмучений
SPY
SPY
Admin

Повідомлення автор КаК-ТуС Пт Лист 27, 2009 9:21 am

хто вже качає цс5?
КаК-ТуС
КаК-ТуС