жилізо і програми
5 користувачів
Про кактуси :: Спілкування :: Welcome
Сторінка 3 з 6
Сторінка 3 з 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: жилізо і програми
а електричному лічильнику нєArman пише: Бо при виключенні компа головка на вінті зупиняється і потім при включенні знов розганяється. А коли працює безперервно то вінту це краще подобається.
до речі , хто може сказати кіко отаково середньостатистичний комп може жерти елєктрики
Борман- Admin
- К-ть повідомлень : 215
Треба порахувати. Самому цікаво стало.
Arman- К-ть повідомлень : 91
Так-с... Прашу пращеніє що цілий день не було - з моїй компом сталась проблема - відмовив привод, ще вчора вечері коли хотів записати кактусу диск... Розкрутив - то вже й занявся генеральним прибиранням компа. На рахунок - того щоб за все попереджувати - я не годен, в неті інфи завались... Різниця між збірками віндовсів і оригінальними віндовсами - в збріках якісь сервіси замінюють на програми посторонніх виробників (наприклад звичайний уністалер, можуть замінити на Тотал унасталер чи як він там си називається)... В результатті можуть виникати конфлікти - ніякий детектів не передбачений сімкою - тому притензії до виробника диску. Дрова ставляться так як і на сімці. Тільки деякі дрова раніше 2004 року можуть не поставитись - мій наприклад реалтек не захтів... але дрова ніби ще 2002 року... скачав нормальний все ок. Для людей типу "ой, а я не знаю, дележить диск, який був із комп'ютером, коли я його купувала, але в мене є анлімний інтернет" - можна скористатись щастям пошуку дров з нету, але (!) без ніяких сторонніх утиліт - воно лиш скаже що дров до цього нема - пошукати в неті? При відповіді "так" - алгоритм його заставить покопирсатись в неті, але він нічого лишнього питати не буде! А говорити за детектіва, який не передбачений конструкцією - це те саме, що в в запорожець засунути мотор від бехи і пред'являти заводу-ЗАЗ притензії чому запорожець жере багато бензину... Стосовно х64... Не все так файно, якби хотілось... Сама 64-бітна ОС нічого не міняє для того щоб був ефект треба мати 64бітні програми. Вже купили Мустанг то і не дивіться в сторону А-76 бензини... Якщо програма 64 бітна - тод вона зможе використовувати два яйця, перепрошую опечатка - ядра. В неті таких програм повно і качати із різних сайтів з прогами типу варез (сайти із програмами, кряками і голими дівчатами) - пропонуюють качати програми х86 та х64 - так що прийдеться оновляти колекцію програм під х64. Неприємно... Але і на бензопили після сокир кєжко було переходити. Деякі програми два в одному флаконі - що працюють і там і там. Деяких навіть нема в х64. Ось наприклад абсурдність - Адобе Флеш Плагін не працює в х64. Значить при перегляді флешок - міряйте хоть вінтом, хоть циркулем, хоть лінійкою - приросту потужності не буде По моєму ІЕ - також тільки х86. Хоча може я і помиляюсь - крім того кому треба той ІЕ. Стосовно приросту - на іграх не мав можливості перевіряти, від знайомого чув, що лінейч2 (гра) в нього на максимумі літає, в той час як на ХР на середніх стояла. Стосовно вісти - я її переж пропустив, як і НТ, 2000, МЕ, 2003-серверну... Після 98 освоював ХР. Вісту освобювати не хтів: 1) системні вимоги на одну ОС - такі як мій комп, а на інші проги (за ігри мовчу) - де взяти ресурси? 2) непідтримка дров - а до мого гроба дрова останній раз обновляли 2004-2005... 3) Багато програм потрібних мені не йдуть В сімці ні одного із цих пунктів нема... Система більша якась дружелюбніша, хоть мене і далі тягне на мак...овиння... От такий "короткий" опис - думаю внятний... Оснований на моєму досвіді....
SPY- Admin
- К-ть повідомлень : 294
до речі , хто може сказати кіко отаково середньостатистичний комп може жерти елєктрики
думаю шо то зробити доста просто. один дріт 220 в пускаємо почерез амперметр, уважно дивимось на цифру і за законом Ома тово всьо леко числиться
відий, якшо не помиляюся то 1вт=1в*1а тоді 220вт=220в*1а
думаю шо то зробити доста просто. один дріт 220 в пускаємо почерез амперметр, уважно дивимось на цифру і за законом Ома тово всьо леко числиться
відий, якшо не помиляюся то 1вт=1в*1а тоді 220вт=220в*1а
КаК-ТуС- К-ть повідомлень : 190
КаК-ТуС пише:до речі , хто може сказати кіко отаково середньостатистичний комп може жерти елєктрики
я задав точнісінько таке саме питання кілька постів назад
Борман- Admin
КаК-ТуС пише:кіко отаково середньостатистичний комп може жерти елєктрики
Відповідь багато приймається? А як будемо порвінювати? ноут ніфіга майже не жере в порівнянні із стаціонаром пень 1 і інтель куад - теж як небо і земля. ЕПТ і ЛСД теж по різному... Що у вашому порівнняні середньостатистичний... На моніторах систмних блоках пишуть скіки... додати і будете мати В мене на ЕПТ - 1.4А, на ЛСД 1.5А... Але то вони ніби пишуть робочу частоту а не споживання... так що закон Ома згідно наклейок на монітор з тильної сторони не діє. А міряти з амперметром... може ще стати біля лічильника із секундоміром
SPY- Admin
Борман, то я старався дати відповідь на твоє питання. от сидю зараз в неті з екзекутабельного компа з він7.... само зкачало якихось 34метри поновлень
SPY,коли хоч дійсно знати кіко то закон ома ше ніхто не відміняв.
ше якби ви зробили можливість копіювати не все повідомлення а лиш фразу то булоби фист....по через то Борман заходиться від сміху шо я не вмію писаті тоті "квоте" і ставити всякі криві дужки
ше якби ви зробили можливість копіювати не все повідомлення а лиш фразу то булоби фист....по через то Борман заходиться від сміху шо я не вмію писаті тоті "квоте" і ставити всякі криві дужки
ноут бере елєктрики стіко скіко тре, ти ж не міряв ампераж споживання з батареї під час нагрузки на проц... думаю шо коли бис поміряв і помножив на напругу батареї то висновки булиби троха инчі
ти ліпше скажи чи ставив на то 7 якісь кодеки або якісь дірект-х ... і яка в тебе загрузка проца про відтворенні якогось дівх кіна, якшо ти ше то 7 пользуєш а не зіскочив на ХР
ти ліпше скажи чи ставив на то 7 якісь кодеки або якісь дірект-х ... і яка в тебе загрузка проца про відтворенні якогось дівх кіна, якшо ти ше то 7 пользуєш а не зіскочив на ХР
я жму кнопку цитата а лишнє стираю, а на рахунок обновлень в чому притнезія воно мало питати чи хочете ви обновлятись... крім того виходить ми з капіітаном, або я один - мазахісти, якщо це терпимо В мене все норм... Я теж би сильно сопротивлявся після жигулів коли б купив мерса
П.С. Зайдіть в скайп)
П.С. Зайдіть в скайп)
ну множити і ділити... мені достатньо усвідомити ті речі - що ноут явно не жере стільки енергії скільки ЛСД 22" чи ЕПТ 17". навіть в перерахунку. Кулерів там менше, знову ж таки трата менша. вінчестри теж часто ставлять економні - щоб батареї на довше ставало. А якщо вже пішла на то мова. Візьміть ноут в розетку на добу скільки жжере, а скільки стаціонарний... І обійдемся без формул... Оплата за послуги йде по кількості спожитого а не від перерахунку скільки мілілітрів в літріКаК-ТуС пише:ноут бере елєктрики стіко скіко тре, ти ж не міряв ампераж споживання з батареї під час нагрузки на проц... думаю шо коли бис поміряв і помножив на напругу батареї то висновки булиби троха инчі
сімкою я користуюсь і перескочу хіба що на мак) але в мене висять контрольні і підсобні ОС: ще одна сімка, правда ще бета і ХР, правда його прийдеться переставляти... ХР мені треба тільки того що я не можу поставити компас на сімку (програму в якій я креслю) - точніше поставити мож, емулятор ключа - не хоче працювати, а інакше не зламаєш Дірект-х клав, клав С++ бібілотеку і нет фраймвор 2.0. Кодеки поклав тільки ті, що йдуть в комплекті із KMPlayer... Але що дивно... Деякі неякісні фільми типу камріпи і тски - на сімці в мене краще і ясніше показуюють на хр... кодеки ті самі... хз чого так. HDTV - я дивитись не можу ні там, ні там. Стосовно нагрузки процесора - це в мене найслабше, він і на хр часто-густо перегружений... + він в мене дуже гріється... Сьогодні коли проводив чистку компа - зняв кулер та радіатор з процесора - там пасти як такої майже нема треба буде певно залити... правда я ще ніколи сам того не робив - тому не вкурсіКаК-ТуС пише:
Останній раз редагувалося: SPY (Ср Лист 11, 2009 10:19 am), всього регувалося 2 раз(-и)
SPY- Admin
а марімба айсікюшна мож?
http://www.dll-files.com/search.php?s=d3dx9_*.dll
хто покаже як качнути без їхного детектора
d3dx9_*.dll - якщо вам треба цей фал - поставте діректХ 9! Або знайдіть новішу версію і поставте!КаК-ТуС пише:а марімба айсікюшна мож?
Щодо Маринки - яку ви Маринку хочете? Користуйтесь пошуком в асі їх багато
Тільки що пробував зайти - працює, правда в мене версія 0.7.3, а зараз ніби актуальна 0.8.9 - але думаю теж піде))
Мдя... відчуваю себе тех підтримкою майкрософту))) Хоча мене за день як модера - можуть так дістати питаннями, що я вже привик + досвіду набувся
SPY- Admin
мдя... хотівєс скайп, нема, не ставив, пропонував тобі в аську чи марімбу, тобто міранду, тьфу.... ти мене посилаєш по гуглях! пробувавєс зайти? дуже добре, питання куда? на кухню версія 0.7.3 - прекрасно! тіко питання чого? коньяка? ну, підтримка фист! не ображайся, то сприймати тра з гумором
я з гумором і сприйняв))) Аська, точніше квіп інфіум, в мене стоїть на диску Н (в мене їх цілий алфавіт, не дивуйтесь), тому я заходячи з будь-якогої вінди - завжди маю доступ до історії, бо вона теж на диску Н, і навіть статусу, який був, бо він тоже, як ви здогадались на диску Н))
Скайп аналогічно) Юторрент теж) Каспер на кожній осі різний і пофігу... Тут 2010, на він7 бета - воркстейшн, на ХР - 2009)))
Бат - також один на всі осі)) Короче все нормально і зручно для мене - з якої вінди не зайди все ок, тільки треба Хр буде переставити або питатись поради... але це згодом... 0.7.3 - це міранда - я подумав ви не можете її поставити і перепитали чи вона в мене поставилась... В гугля я не посилав))) Якщо тре - можна і в скайп, і в асю, і в месенджер (правда я там оф) і милом, правда я нагинатись за милом не буду (перевіряю раз на добу), можна і джабером і по батареї)) аська моя в профайлі, як і скайп))) наведіть на значок квіточки-аськи і побачите мій номер))
Скайп аналогічно) Юторрент теж) Каспер на кожній осі різний і пофігу... Тут 2010, на він7 бета - воркстейшн, на ХР - 2009)))
Бат - також один на всі осі)) Короче все нормально і зручно для мене - з якої вінди не зайди все ок, тільки треба Хр буде переставити або питатись поради... але це згодом... 0.7.3 - це міранда - я подумав ви не можете її поставити і перепитали чи вона в мене поставилась... В гугля я не посилав))) Якщо тре - можна і в скайп, і в асю, і в месенджер (правда я там оф) і милом, правда я нагинатись за милом не буду (перевіряю раз на добу), можна і джабером і по батареї)) аська моя в профайлі, як і скайп))) наведіть на значок квіточки-аськи і побачите мій номер))
SPY- Admin
вам треба скласти словник жаргону бис розуміли одне одного
Борман- Admin
Борман пише:вам треба скласти словник жаргону бис розуміли одне одного
Ти знаєш , я таки то читав , читав , і аж самому захотілося того , що оті два покурили. Я про SPY і Как-Тус.
Hauptmann- К-ть повідомлень : 128
Вінт взяв на роботу. Жду в гості.
Arman- К-ть повідомлень : 91
та-а-ак... якшо справжні герої ідуть в обхід то спробуємо инчим шляхом.
питання - після встановлення того фист нового 7 обовязкове поновлення з нету?
вторе - всякі дірект-х тре ставити чи воно уже є?
трете - всякі кодеки тре ставити чи...?
питання - після встановлення того фист нового 7 обовязкове поновлення з нету?
вторе - всякі дірект-х тре ставити чи воно уже є?
трете - всякі кодеки тре ставити чи...?
як каже борман в правильному запитанні міститься 50% відповіді - ставте такі запитання... а то виходить путанина
1) після встановлення офіційного віндовса - не обов'язково. Обновлення - це просто латання дир від вірусів та обновлення ПЗ, типу ІЕ, пасьянс косинка етс.
2) дірект-х нема. Але у вас збірка, хто-зна що вони там зібрали - не видівши її я за неї говорити німагу... в офіційні версії - діректх - нема!
3) кодеки стоять тільки ті, що потрібні для роботи WMP12. Чи дівХ в їх комплектації не знаю... якщо ви користуєтесь ВМП12 - можете кодеків не ставити
В аську/скайп так і не написали - а там ніби легше запитати... плюс в мене диски стоять - пиляться...
1) після встановлення офіційного віндовса - не обов'язково. Обновлення - це просто латання дир від вірусів та обновлення ПЗ, типу ІЕ, пасьянс косинка етс.
2) дірект-х нема. Але у вас збірка, хто-зна що вони там зібрали - не видівши її я за неї говорити німагу... в офіційні версії - діректх - нема!
3) кодеки стоять тільки ті, що потрібні для роботи WMP12. Чи дівХ в їх комплектації не знаю... якщо ви користуєтесь ВМП12 - можете кодеків не ставити
В аську/скайп так і не написали - а там ніби легше запитати... плюс в мене диски стоять - пиляться...
SPY- Admin
все записано, кажи куди їхати
екзикутаційний вінт отримав, за шо особлива подяка Arman! так як він, той вінт, славився коцнутими і постійно сиплячимися секторами то системний розділ зробив в кінці а логічний на початку (пробував пара разів, фист помагає на троха перетруджених і убитих горем, податками і роботою девайсах. бум пробувати класти пресловуту сімку 64-х бітну, спосоровану SPY, за шо таки подяка особлива! перевірка віндою на тріщини, ями і копанки пройшла успішно
чекаємо краш теста
SPY- Admin
краш я би не любив а якийсь екстрім могло би бути
поклалось ніби успішно з усіма дровами
поклалось ніби успішно з усіма дровами
а ви наїжали)) Перший вареник каком